Suite Seven - Bomendael
Terug naar cases
E-Commerce

Bomendael

Cor Huibers is een welbekend begrip in de Betuwe. Sinds 1995 biedt de boomkwekerij fruitbomen en meerstammigen aan zakelijke klanten. Kwaliteit, vakkennis en passie staan hoog in het vaandel. In 2019 kwamen de plannen zelf ook de particulier te bedienen, Bomendael is het resultaat.

53 transacties

In de eerste maand

€461,20

Gemiddelde orderwaarde

0,8 sec

Laadtijd
Bomendael - Home

Door samen te doen

Vanaf het eerste contactmoment was duidelijk dat samen het sleutelwoord was in een goed eindresultaat. We bezochten de prachtige boomkwekerij in de Betuwe en kregen feeling met de kwekerij, het product en de medewerkers. Zoons van Cor lieten ons alle uithoeken van het bedrijf zien, zodat wij precies wisten hoe zij te werk gingen. Wij bedachten een plan om ook online bomen te gaan verkopen.

Voor het eerst online verkopen

Hoe maken we het betreden van de online markt tot een groot succes? Onze designers ontwerpen aan de hand van de briefing en de eerste contactmomenten een eigentijds webdesign. Dit deden we voor mobiel en desktop. Er wordt tegenwoordig volop georiënteerd en gekocht op mobiel, vandaar dat we mobile-first beginnen.

false

Naar werkbaar product

We realiseerden het webdesign naar een werkbaar product. Dat deden we in het meest gebruikte Content Management Systeem: WordPress. In combinatie met WooCommerce ideaal als je niet per se duizenden producten wilt verkopen. In een wereld met veel cowboys durven wij te zeggen dat we echt goede webshops opleveren. De PageSpeed-score van 98 van Google liegt er dan ook niet om, nagenoeg perfecte maatwerk code geschreven door onze developers. Wat merkt de klant daarvan? De webshop is razendsnel, is gebruikersvriendelijk en schaalt perfect mee op dekstop, tablet en mobiel.

Bomendael - MacBook

Verkeer naar de webshop

Het realiseren van de webshop is 1, maar hoe wordt de webshop een groot succes? Al voor live-gang bespreken we de doelstellingen van Bomendael door met onze partner NeoSEM. We dachten de online strategie verder uit. NeoSEM schreef teksten en zette een plan op om de webshop ook organisch goed vindbaar te maken. Online verkeer werd ingekocht via Google Ads, zo werd de webshop direct rendabel. Een webshop moet namelijk een investering zijn, geen kostenpost.

Maandelijks optimaliseren

Als de webshop live staat, is het belangrijk om alles goed meetbaar te maken. We implementeren tools als Hotjar en maken verschillende events meetbaar met Google Tag Manager. Ook stellen we de doelen van Google Analytics goed in. Zo verzamelen we kwalitatieve en kwantitatieve data en proberen we maandelijks in te spelen op de behoefte van de gebruiker want: wat nu goed werkt, werkt over een half jaar misschien niet meer zoals toen!

Naar de webshop
Bomendael - Mobiles

Zo doen we dat

Wil je graag meer weten over hoe wij Bomendael geholpen hebben om online te verkopen?

En de klant is ook tevreden

Suite Seven heeft goed met ons mee gedacht. Van bomen verkopen op de kwekerij, naar bomen verkopen online. Dankzij de korte lijnen is schakelen gemakkelijk. Het jonge personeel heeft een resultaatgerichte en frisse blik, ze weten waar ze mee bezig zijn. Alle specialisten denken niet in problemen, maar in oplossingen. We zijn enorm tevreden met het resultaat! De samenwerking met Suite Seven is super, waardoor we vanaf dag één verkopen!

Henk Huibers (Bomendael)