Terug naar cases
Magento 2 Webshop

Goets

Goets is hét online warenhuis voor huis & tuin. Of je nu op zoek bent naar klusmateriaal voor de echte hobbyklusser, de leukste woonaccessoires of het handigste tuingereedschap bij Goets vind je het allemaal. Door het ruime assortiment en enorme groei ambitie is er gekozen om een maatwerk webshop in Magento 2 te realiseren.

1.9 sec

Laadtijd

€5K omzet per dag

Vanaf €0

Vanaf 0 beginnen

Vaak komen klanten met een bestaande webshop bij ons. We gaan dan eerst kijken of er op basis van de huidige webshop te optimaliseren valt, zo niet dan op basis van de bestaande data een nieuwe webshop realiseren. In het geval van Goets stond er online nog niks. Goets is in 2020 opgericht met idee zo snel mogelijk de markt te veroveren, aan ambities geen gebrek. Belangrijk hierin was ook dat de doorlooptijd zo kort mogelijk gehouden werd, dit hebben we weten te realiseren door goede onderlinge afspraken en vertrouwen in elkaar. Lees hieronder hoe we van Goets een volgend online succesverhaal maakten!

Mobile-first

Hoewel het voor ons niet meer dan normaal is om mobile-first te ontwerpen bij een webshop zien we helaas toch nog vaak anders. Niet bij Goets! Om de korte doorlooptijd te borgen zorgden we voor een duidelijke functionaliteitenlijst welke direct verwerkt werd in een mobiel ontwerp. Vervolgens zijn we dit pagina voor pagina gaan uitbouwen. Zoals we op voorhand al verwachten bleek het merendeel (80%!) van de bezoekers mobiel te zijn. Door hier in het ontwerp al rekening mee te houden zorgen we ook mobiel voor een goed conversiepercentage.

false

Categorie pagina

Voor de categoriepagina hebben we onderzoek gedaan naar de behoefte van de klant. Wat zijn de belangrijkste verschillen bij tuingereedschap? Dit zijn toch met name de technische eigenschappen van een product. Hierom hebben we ervoor gekozen deze direct te tonen op de categoriepagina. Verder is het heel eenvoudig om middels de filters het voor de klant gewenste product te vinden. Wanneer je het geschikte product gevonden hebt wil je deze het liefst zo snel mogelijk afrekenen, dat is mogelijk dankzij de snel-bestel-button.

Macbook-Modal

Add-to-cart modal

Hoe gaan we zorgen voor een hoge orderwaarde? Dat was één van de vragen die Goets had in het voorproces. Dit hebben we weten te realiseren door het implementeren van een add-to-cart modal. Het assortiment van Goets leent zich perfect voor upsells. Wie heeft er nou geen flesje olie nodig bij zijn nieuwe bladblazer? Door de klant hierop te wijzen wanneer ze een product toevoegen aan hun winkelwagen zorgden we voor een verhoging van de orderwaarde.

Bol.com

Het assortiment van Goets leent zich uitstekend om ook via marketplaces als bol.com te verkopen, op deze manier wordt er eenvoudig een extra manier van inkomsten gegenereerd. In samenwerking met onze partners NeoSEM en Channable zorgen we voor een geoptimaliseerde product feed welke eenvoudig kan worden doorgeschoten naar Bol.com, Google Shopping en bijvoorbeeld Amazon. Op deze manier ben je niet alleen gebonden aan je eigen webshop en marketingkanalen voor de verkoopt van je producten.

En nu door!

Zo, de webshop staat en de marketing is geregeld, nu maar wachten op de orders. Helaas werkt dat niet zo! En dat begrijpen ze bij Goets maar al te goed. Door maandelijks door te optimaliseren zorgen we ervoor dat de webshop steeds beter gaat presteren, stilstand is tenslotte achteruitgang. Optimaliseren doen wij aan de hand van data! Dit doen wij niet alleen maar gezamenlijk met onze online marketing partner NeoSEM. Zo zorgen we dat er vanuit alle invalshoeken naar de webshop gekeken wordt. Samen met de klant bepalen we realistische doelstellingen waar we maandelijks op evalueren.

Zo doen we dat

Wil je graag meer weten over hoe wij Goets geholpen hebben om online te verkopen?

En de klant is ook tevreden

Suite Seven denkt graag met je mee en zorgt altijd voor goede oplossingen. Ook wanneer je hulp nodig hebt of een vraag hebt omtrent de Magento omgeving, zijn zij de experts die je daarbij goed helpen. Kortom, super bedrijf met een goede service die op ieder moment van de dag klaar staat voor je!

Mitchel Plazier (Goets)

Gebaseerd op Magento 2

De mogelijkheden binnen Magento 2 zijn eindeloos