Website laten maken?

Website laten maken

Tegenwoordig oriënteert iedereen zich online. Of gebruikers nou een product willen kopen, ze op zoek zijn naar informatie of gewoon lekker rondsurfen. Een goede website laten maken, die voldoet aan de nieuwste technieken, is van groot belang voor ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt. Neem altijd jouw bezoeker als basis, zij zijn tenslotte het publiek dat je wilt bereiken. Loop voor op de concurrent en stijg boven jezelf uit.

Maar waar moet je jouw website laten maken? Suite Seven helpt je er graag bij! Of het nu gaat om een website of webshop, onze ervaren specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij dat jij een goed werkende website krijgt. Geschikt voor alle apparaten!

De basis: ken je gebruiker

Je herkent het wel: je komt op een website die niet snel werkt. Frustrerend klik je door en je vindt niet waar je naar op zoek bent. Misschien kom je zelfs op een niet bestaande pagina terecht, vervelend! Je besluit de website weg te klikken en op zoek te gaan naar de volgende aanbieder die je wel op je wenken bedient, dat snappen we bij Suite Seven als geen ander.

Gebruiksvriendelijkheid is met stipt op één het belangrijkste onderdeel van jouw website. Overtref de verwachtingen van de bezoeker door alle mogelijke kwaaltjes voor te zijn met een webshop op maat. Onze developers staan te popelen om samen met jou jouw wensen om te zetten naar realiteit.

Samen met jou bekijken we de doelen, KPI’s, Wanneer het startsein is gegeven, maken we een eerste opzet voor de website. Er wordt een huisstijl aangemeten en onze webdesigners zorgen voor een passend webdesign dat jouw maatwerk website een uniek karakter geeft.

WordPress website laten maken

WordPress, je hebt er vast al eens van gehoord. WordPress is een content management systeem, ook wel bekend als CMS. Het is de achterkant van je website (of webshop), waar jij alle content gemakkelijk in kunt beheren. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg en is een open source. Dit houdt in dat er elke dag verschillende ontwikkelaars aan het systeem werken, zodat het continu wordt verbeterd. Op deze manier zijn we altijd up-to-date volgens de laatste trends en ontwikkelingen. Bovendien zorgt deze community voor nieuwe plugins met bijbehorende nieuwe functionaliteiten die jouw website naar een nóg hoger niveau tillen.

Om een beeld te krijgen:

“37% van alle sites wordt gehost op WordPress”

Dat is nogal wat. Ruim ⅓ van de websites of webshops die jij bezoekt draait op WordPress. Dat geeft wel aan hoe geliefd het systeem is!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites in WordPress. Het team van developers beschikt over jarenlange ervaring met het bouwen van professionele websites.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Professionele webshop
  • Veilige website
  • 100% uniek en op maat
  • Incl. alle betaalmethodes
  • All in website
  • Support en website ondersteuning
  • Responsive design overal ter wereld bereikbaar

Is jouw oude website aan vervanging toe?

Informatieaanvragen, contactformulieren of directe omzet? Wij zijn continu bezig met het genereren van meer conversies op jouw website of webshop. We hebben inmiddels ervaring met verschillende Content Management Systemen voor bedrijven uit diverse sectoren. We doen meer dan alleen websites bouwen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bekijk eens onze mogelijkheden voor conversieoptimalisatie.

Je hebt een vinger in de pap

Als je kiest voor WordPress website, heb je in de toekomst ook zelf de touwtjes in handen. Werken met WordPress is namelijk heel eenvoudig. Je kunt straks zelf aan de slag met het aanmaken van nieuwe pagina’s, aanpassen van teksten of plaatsen van nieuwsberichten. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.

Bouwen met blokken

Sinds kort is het in WordPress mogelijk om eenvoudig pagina’s op te bouwen met Gutenberg, de nieuwe editor. De gehele beleving van pagina’s bewerken is daarmee opnieuw uitgedacht, zodat deze meer van deze tijd is. Daardoor is het voor iedereen gemakkelijk om nieuwe pagina’s aan te maken en deze heel eenvoudig op te maken.

Kom je er niet uit? Geen enkel probleem, ons support team staat voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. Alles voor de perfecte website!

Geen verrassingen achteraf

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, zo kom je niet voor verassingen te staan. Hieronder zie je een greep uit onze realisaties.

Wij garanderen een razendsnelle website dat de gebruikservaring ten goede komt. Niet alleen een snelle hosting is hiervoor belangrijk, de website moet goed bereikbaar zijn op elk apparaat. Optimalisatie van afbeeldingen, de huisstijl en het webdesign, alles moet in harmonie met elkaar zijn.

We stoppen niet als jij helemaal tevreden bent, maar denken met je mee om jouw onderneming continu voor te laten lopen op jouw concurrenten.

Kosten website laten maken

De prijs van het laten maken van een website kan erg verschillen. Dat is afhankelijk van jouw wensen; wij verkiezen een maatwerk website áltijd boven een template. Waarom? Een maatwerk website sluit naadloos aan op jouw wensen en bevat geen onnodige functionaliteiten. Daardoor is jouw website stabieler, overzichtelijker te beheren én is er altijd ruimte om uit te bouwen en te optimaliseren. Een maatwerk website kent geen beperkingen. Bovendien ben je met een maatwerk website niet afhankelijk van de (onbereikbare) ontwikkelaar van een kant-en-klare template, maar neem je contact op met ons als je website toe is aan een uitbereiding in de vorm van nieuwe functionaliteiten.

Wil je graag een indicatie van de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of kom gezellig een bakje koffie doen.

Goed vindbaar door zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is hét visitekaartje van jouw onderneming. Nadat deze volledig naar wens is ingericht en werkt naar behoren, is het tijd om bezoekers naar de website te trekken. Met de juiste online marketing en bijbehorende strategieën creëren we meer naamsbekendheid voor jouw merk en brengen we de website onder de aandacht. Denk bijvoorbeeld aan het scoren op, voor jou belangrijke, zoektermen. Of zet samen met ons advertentiecampagnes op die gehaaid aanslaan bij jouw doelgroep. Wij grijpen elke uitdaging aan.

Durf jij de stap naar online succes te wagen? Wij dagen je uit!

Is het tijd voor een nieuwe professionele website? Wacht niet langer, dit het moment om de stap te wagen. Neem eens een kijkje in ons portfolio, bekijk onze cases en laat je inspireren.

Een website in WordPress

  • Wij realiseren (zelf) beheersbare maatwerk websites in WordPress
  • Aan de hand van een gelikt (mobile-first) digitaal ontwerp
  • Geen kostenpost, maar een investering

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Interessen in het laten realiseren van een website?

Samen maken wij jouw onderneming succesvol(ler)! We gaan vrijblijvend een gesprek met je aan onder het genot van de beste bak koffie die je ooit hebt gehad — dat beloven we.

Contact opnemen 0342 846 926