Website laten maken?

Tegenwoordig oriënteert iedereen zich online. Of ze nou een product willen kopen, informatie zoeken of gewoon lekker rondsurfen. Een goede website laten maken, die voldoet aan de nieuwste technieken, is van groot belang voor ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt.

Maar waar moet je jouw website laten maken? Suite Seven helpt je er graag bij! Of het nu gaat om een Website of Webshop, onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij dat jij een goed werkende website krijgt. Op alle apparaten!

WordPress website laten maken

WordPress, je hebt er vast al eens van gehoord. Of misschien wel niet? WordPress is een content management systeem. Het is de achterkant van je website (of webshop), waar jij alle content gemakkelijk in kunt beheren. WordPress is ontwikkeld door Matthew Mullenweg en is open source. Wat betekent dat voor jou? Elke dag werken verschillende ontwikkelaars aan het systeem, zodat het continu wordt verbeterd.

Om een beeld te krijgen:

“37% van alle sites wordt gehost op WordPress”

Dat is nogal wat. Ruim ⅓ van de websites of webshops die jij bezoekt draait op WordPress. Dat geeft wel aan hoe geliefd het systeem is!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites in WordPress. Dit is een Content Management Systeem (CMS) waarbij jijzelf gemakkelijk de website kunt onderhouden. Nadat je je website hebt laten maken, kun je zelf dus gemakkelijk content aanpassen en pagina’s toevoegen. Daarnaast blijft WordPress zich constant doorontwikkelen doordat honderden ontwikkelaars over de hele wereld hiermee bezig zijn. Ook jouw website profiteert hiervan.

Je hebt zelf de touwtjes in handen

Als je kiest voor WordPress, heb jij ook in de toekomst de touwtjes in handen. Werken met WordPress is namelijk heel eenvoudig. Je kunt straks zelf aan de slag met het aanmaken van nieuwe pagina’s, aanpassen van teksten of plaatsen van nieuwsberichten. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.

Bouwen met blokken

Sinds kort is het in WordPress mogelijk om eenvoudig pagina’s op te bouwen met Gutenberg, de nieuwe editor. De gehele beleving van pagina’s bewerken is daarmee opnieuw uitgedacht, zodat deze meer van deze tijd is. Daardoor is het voor iedereen gemakkelijk om nieuwe pagina’s aan te maken en deze heel eenvoudig op te maken.

Kosten website laten maken

De prijs van het laten maken van een website kan erg verschillen. Dat is afhankelijk van jouw wensen; wij verkiezen een maatwerk website áltijd boven een template. Waarom? Een maatwerk website sluit naadloos aan op jouw wensen en bevat geen onnodige functionaliteiten. Daardoor is jouw website stabieler, overzichtelijker te beheren én is er altijd ruimte om uit te bouwen en te optimaliseren. Een maatwerk website kent geen beperkingen. Bovendien ben je met een maatwerk website niet afhankelijk van de (onbereikbare) ontwikkelaar van een kant-en-klare template, maar neem je contact op met ons als je website toe is aan een uitbereiding in de vorm van nieuwe functionaliteiten.

Wil je graag een indicatie van de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of kom gewoon gezellig een bakje koffie doen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom Suite Seven de juiste partij is voor jou? Neem eens een kijkje in ons portfolio, bekijk onze cases.

Een website in WordPress

  • Wij realiseren (zelf) beheersbare maatwerk websites in WordPress
  • Aan de hand van een gelikt (mobile-first) digitaal ontwerp
  • Geen kostenpost, maar een investering

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Interessen in het laten realiseren van een website?

Samen maken wij jouw onderneming succesvol(ler)! We gaan vrijblijvend een gesprek met je aan onder het genot van de beste bak koffie die je ooit hebt gehad — dat beloven we.

Contact opnemen 0342 846 926