Google AdWords uitbesteden

Het is je bij de zoektermen waar jij met jouw website op gevonden wilt worden ongetwijfeld ook opgevallen. (grotere) Bedrijven ‘kopen’ de plekken bovenaan de zoekresultaten. Door te adverteren in Google kom je gegarandeerd onder de aandacht van een grote groep nieuwe klanten. Tijd dus om jouw AdWords-campagnes uit te besteden.

Je Google AdWords uitbesteden heeft een aantal voordelen. Suite Seven is hier gespecialiseerd in. Wij komen vaak accounts tegen waarin maar wat wordt gedaan. Hiermee verspil je geld en tijd. Dat is zonde! Er komt namelijk meer bij kijken dan gewoon even wat zoekwoorden kiezen, enkele advertenties schrijven en dan maar afwachten. Wanneer je niet werkt volgens een goed uitgedachte structuur, kan je dat veel extra budget kosten.

Wij helpen je bij het opzetten van een succesvolle Google AdWords-campagne. Je hebt alles helemaal zelf in de hand: hoeveel geef ik uit, hoe gaan mijn advertenties eruit zien en op welke termen ga ik adverteren?

Nadat het account is gebouwd, is het nog niet klaar. In feite begint het dan pas. We gaan wekelijks aan de slag om het account te optimaliseren. Wij nemen niet genoegen met een 6’je. Wij gaan voor de 10!

En die 10 krijg je nooit als je het account maar de vrije loop laat gaan. Bid management, analyses en A-/B-testen zijn bijvoorbeeld zaken waarmee we constant aan de slag gaan. Om jouw account steeds verder te verbeteren en uit te bouwen.

Daarnaast houden we je tijdens de campagne voortdurend op de hoogte. En jij? Jij hoeft je alleen maar te bekommeren over het binnenhalen van de hordes nieuwe klanten! Google AdWords met Suite Seven: wel de lusten, niet de lasten. Klinkt goed toch?

Een ander voordeel van het uitbesteden van AdWords, is dat wij de markt kennen. Want weet jij of je niet te veel betaalt per klik? Of weet jij of de betaalde bezoekers die je binnenhaalt, wel relevant genoeg zijn? Met onze expertise kunnen wij hier snel over oordelen en bijsturen. Kortom: efficiënter werken.

Nieuwsgierig naar waar jouw scoringskansen liggen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat trouwens ook altijd voor je klaar!

Kan ik jou helpen?

Tijd voor online marketing campagnes die geld ópleveren in plaats van kosten? Dat lijkt mij ook. Zet direct de eerste stap!

Maak een Afspraak