Ben jij op zoek naar een webshop die volledig aansluit op al jouw groei ambities? Een webshop die toekomstbestendig is en ook nog eens razendsnel, dan is een webshop in Magento 2 een goede optie. Ons team van echte specialisten realiseert converterende en razendsnelle webshops in Magento 2.

Wat is Magento

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform van dit moment. Magento werd in 2008 gelanceerd en heeft inmiddels een marktaandeel van ruim 20 procent. Magento is een uiterst professioneel en volwassen webshop systeem, welke gebruikt wordt door veel (grote) e-commerce partijen. Een webshop in Magento 2 geeft e-commerce bedrijven veel flexibiliteit en stabiliteit. Bovendien zijn de webshops enorm schaalbaar en daarmee geschikt voor webshops met een ruim assortiment.

Magento 2 beschikt standaard over veel handige functionaliteiten, denk hierbij aan de multistores, multi language, configureerbare producten en klantdashboards.

Waarom Magento

Wij van Suite Seven vinden het belangrijk dat je een platform kiest dat bij jouw organisatie en ambities past. Een Magento 2 sluit past echt aan bij jouw organisatie als:

  • E-commerce de belangrijkste focus is van jouw organisatie
  • Je een enorm uitgebreid assortiment hebt (meer dan 10.000 producten)
  • Graag wilt werken met meerdere webshops onder één systeem
  • Je een online omzet hebt van minimaal 1 miljoen of ambities hebt om hier naartoe te groeien

De bovenstaande punten zijn slechts richtlijnen om te kijken of een Magento 2 webshop het beste aansluit bij jouw organisatie. In veel gevallen sluit een WooCommerce webshop net zo goed of zelfs beter aan op de ambities van onze klanten. Wij zullen hier altijd eerlijk advies over geven. Bij Suite Seven willen wij namelijk samen met onze klanten online succesvol worden, wij zullen dan ook altijd samen naar de beste verdeling van het budget kijken. Je hebt per slot van rekening niks aan een hele mooie webshop waar geen verkeer op komt.

Bekijk onze Magento cases

Razendsnelle webshop

Bij Suite Seven staan wij voor converterende webshops, snelle laadtijden zijn hierbij enorm belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat het verminderen van je laadtijd met 0,1s gelijk kan staan aan een groei van 8% in conversie. Niets belangrijker dus dan een razendsnelle webshop. Geen gebruiker heeft in deze tijd tenslotte het geduld om seconden te wachten tot een pagina volledig geladen is. Onze specialisten weten het fijne van doordachte cache oplossingen en weten zelfs in Magento een razendsnelle webshop te realiseren.

Integreer Magento met jouw systemen

Door je Magento 2 webshop te koppelen met je (huidige) PIM, ERP- of boekhoudprogramma haal je realtime data op, werk je efficiënt er verlaag je je foutmarges. Met een grote hoeveelheid (product)data, is het belangrijk dat alle data klopt. Door te werken vanuit je eigen software komt data op een correcte manier door op de webshop en overige kanalen. Zo automatiseer je je bedrijfsprocessen en zorg je voor een efficiënte werkwijze.

Denk hierbij aan koppelingen met: Exact, AFAS, Akeneo, PostNL, DHL, Sendcloud, Pay, Mollie, Multisafepay, Tikkie, Picqer, Mailchimp en nog veel meer.

Magento 2 veiligheid

Magento beschikt over een hele uitgebreide community, deze community verbeterd Magento continue. Suite Seven houdt deze updates nauwlettend in de gaten, om ze vervolgens bij onze klanten te installeren en configureren. Jouw Magento webshop is daardoor altijd up-to-date en voorzien van de laatste beveiligingspatches.

Magento migratie

We kunnen ons voorstellen dat je bij het laten realiseren van een nieuwe Magento webshop je graag jarenlange data als producten, klantgegeven en orders wilt meenemen naar je nieuwe webshop. Het is daarom belangrijk om een goede migratie uit te voeren. Migreren kan eigenlijk vanaf elk platform. Migreer bijvoorbeeld van WooCommerce naar Magento 2 of Magento 1 naar Magento 2. Door goed te migreren bespaar je enorm veel tijd, die je vast en zeker een stuk beter kan benutten.

Zij lieten al door ons een Magento webshop realiseren

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Nieuwe webshop laten realiseren in Magento?

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen je wensen.

Contact opnemen 0342 846 926