Vacature Webdeveloper

Vacature Webdeveloper

We groeien als kool en hebben versterking nodig.

Suite Seven is opzoek naar een fulltime webdeveloper met ervaring op het gebied van e-commerce. Als webdeveloper bij Suite Seven help je ons mee met het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. Je werkt nauw samen met een team van jonge specialisten die streven naar het realiseren van online successen voor onze klanten.

We zoeken iemand die ons een stap verder helpt.

Iemand die onze klanten helpt met het realiseren van hun online doelstellingen en tegelijkertijd onze denkwijze verrijkt.

Werken met WordPress, WooCommerce en Magento is voor jou geen enkel probleem. Ook het werken met PHP, HTML5/CSS3, Bootstrap en Jquery/Javascript beheers je. Je hebt interesse in online marketing en conversie optimalisatie en informeert je SEO en SEA collega’s graag over de technische aspecten daarvan.

Leuk om te weten: Wie zijn wij van Suite Seven?

Zo’n 5 jaar geleden is Suite Seven begonnen met het bouwen van websites op een zolderkamertje. Sindsdien hebben wij een explosieve groei doorgemaakt, zowel in klanten als in collega’s. We werken met een jong team, gedreven in het online succesvol maken van onze klanten. En natuurlijk niet te vergeten: Wij staan bekend om onze befaamde borrels en uitjes!

Denk je dat jij die webdeveloper bent die ons verder helpt?

Laat dan snel wat van je horen via de mail op info@suiteseven.nl of bel gewoon even naar kantoor. Even kort voorstellen en direct een datumvoorstel om langs te komen, is eigenlijk al meer dan genoeg.

Tot snel!