Webshop laten maken

Als ondernemer kan je vandaag de dag eigenlijk niet meer achterblijven. Ook online moet je jouw producten aan de man zien te brengen. Blijf niet meer achter op jouw concurrentie: laat je webshop maken bij Suite Seven.

Wanneer je jouw webshop laat maken door Suite Seven, bieden wij je een aantal voordelen. Zo beschikken wij niet alleen over webdevelopers, maar ook over online marketeers. Samen komen we tot een site die niet alleen goed werkt, maar ook gebruiksvriendelijk en converterend is.

Met verschillende tools blijft Suite Seven constant in beweging. Onze webshops worden door en door getest. Op elke mogelijke manier proberen wij constant de conversie te verhogen. Elk behaalde procent levert onze klanten honderden tot duizenden euro’s op.

Bij het bouwen van onze webshops wordt rekening gehouden met Google. Op deze manier weet je zeker dat (potentiële) klanten de webshop niet missen. De webshop wordt zoekmachinevriendelijk gebouwd: zowel qua structuur als techniek.

Wij hebben specialisten in huis die kunnen bouwen in de twee beste en populairste systemen: Magento en Woocommerce. Dit zijn platformen waar veel functionaliteiten inzitten, waardoor het interessant is voor iedere webshop. Ook die van jou!

Benieuwd naar het kostenplaatje? De koffie staat klaar op ons kantoor.

Wil je graag zien wat voor webshops wij al gebouwd hebben voor klanten? Neem dan een kijkje in ons portfolio.

Kan ik jou helpen?

Zoveel verschillende partijen die zeggen dat ze jouw online wensen kunnen vervullen. Zoveel dingen waar je op moet letten. Eerlijk en gedegen advies ontvangen?

Maak een Afspraak