Website laten maken

Tegenwoordig oriënteert iedereen zich online. Of ze nou een product willen kopen, informatie zoeken of gewoon lekker rondsurfen. Een goede website laten maken, die voldoet aan de nieuwste technieken, is van groot belang voor ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt.

Maar waar moet je jouw website laten maken? Suite Seven helpt je er graag bij! Of het nu gaat om een website of webshop, onze webbouwers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo zorgen wij dat jij een goed werkende website krijgt. Op alle apparaten!

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites in WordPress. Dit is een Content Management Systeem (CMS) waarbij jijzelf gemakkelijk de website kunt onderhouden. Nadat je je website hebt laten maken, kun je zelf dus gemakkelijk content aanpassen en pagina’s toevoegen.

Daarnaast blijft WordPress zich constant doorontwikkelen doordat honderden ontwikkelaars over de hele wereld hiermee bezig zijn. Ook jouw website profiteert hiervan.

De prijs van het laten bouwen van een website kan erg verschillen. Dat is afhankelijk van jouw wensen; wil je een website die helemaal op maat is gemaakt, of liever een template? Daarom is het moeilijk om vooraf te zeggen wat het voor jou gaat kosten.

Wil je graag een indicatie van de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of kom gewoon gezellig een bakje koffie doen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom Suite Seven de juiste partij is voor jou? Neem eens een kijkje in ons portfolio.

Kan ik jou helpen?

Zoveel verschillende partijen die zeggen dat ze jouw online wensen kunnen vervullen. Zoveel dingen waar je op moet letten. Eerlijk en gedegen advies ontvangen?

Maak een Afspraak