WordPress website laten maken

Je wilt graag je website laten maken in WordPress? Goede keuze!

Wij bouwen altijd in dit Content Management Systeem (CMS). Dit heeft een aantal redenen. Het grootste voordeel is dat jijzelf gemakkelijk de website kunt bewerken wanneer hij live staat. Je hebt dus niet meer een ‘expert’ nodig die dit voor jou moet doen. Met WordPress is het super eenvoudig om zelf teksten aan te passen en pagina’s toe te voegen. Een groot pluspunt om een WordPress website te laten maken.

Een ander voordeel om je website in WordPress te laten bouwen, is dat het platform zich constant blijft ontwikkelen. Dat komt omdat het ‘open source’ is. Dit houdt in dat developers van over de hele wereld eraan werken om het te blijven verbeteren. WordPress is dus constant in beweging.

Wij maken jouw WordPress website uiteraard responsive. Dit betekent dat hij op ieder apparaat op de juiste manier wordt vertoond. Dit is tevens een erg belangrijke factor om hoog te ranken in Google. Wanneer je website niet ‘mobile-proof’ is, is het bijna onmogelijk om hoog te scoren in Google. Daarom hechten wij hier veel waarde aan.

Kosten
De kosten van het laten maken van een WordPress website zijn afhankelijk van jouw wensen. Een standaardtemplate is bijvoorbeeld goedkoper dan een op maat gemaakte website. Ook de grootte van de website speelt natuurlijk een rol. Daarom kunnen we niet vooraf zeggen wat het gaat kosten. Daar hebben we eerst jouw doelstellingen voor nodig. Ben je benieuwd naar een indicatie van de kosten voor jouw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Twijfel je nog om je WordPress website bij ons te laten maken? Misschien raak je overtuigd door ons portfolio.

Kan ik jou helpen?

Zoveel verschillende partijen die zeggen dat ze jouw online wensen kunnen vervullen. Zoveel dingen waar je op moet letten. Eerlijk en gedegen advies ontvangen?

Maak een Afspraak