Met deze werkwijze maken wij jouw business succesvol(ler)

Onze passie ligt bij het online succesvol(ler) maken van jouw organisatie. Het geeft ons voldoening om je te helpen bij het bereiken van mooie resultaten met jouw website of webshop. Of het nu gaat om het binnenhalen van leads met een (informatieve) website, het online verkopen van producten met een Magento of WooCommerce webshop of een uniek platform in Laravel. Wij zijn specialisten en helpen jou om dit succes te bereiken. Wij zijn jouw no-nonsense online partner, transparant en eerlijk. We doen niet aan vlotte sales. We verkopen niet om het verkopen. We willen écht waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Denken we dat niet te kunnen? Dan zullen we dat eerlijk zeggen, beloofd.

Het bepalen van jouw doelen

Wat wil je bereiken met jouw online business? Alles begint met het bepalen van de doelstellingen. Tijdens een persoonlijk gesprek maken we kennis, praten we over jouw ambities en kijken we wat de meest geschikte manier is om jouw doelen te bereiken. Zo voorkomen we een eindproduct dat niet (volledig) naar behoren werkt voor jouw dienst of product. Samen brengen we alle requirements in kaart, zodat jij zelf controle hebt over wat wij precies gaan doen. Je krijgt daardoor een transparante offerte, waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. Wil je bepaalde requirements liever in een latere fase uitvoeren? Dan kan dat natuurlijk ook. Zo houd je grip op de werkzaamheden en weet je altijd waar het budget naar toe gaat.

Het bedenken van het product

De doelstellingen zijn duidelijk en de requirements zijn op papier gezet. Door naar fase 2; het visualiseren van jouw product op maat.

Een maatwerk website

Bij Suite Seven werken we altijd op basis van maatwerk, zo zorgen we voor producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Is het jouw doel om het verhaal van jouw business te vertellen of wil je graag leads binnenhalen met een informatieve website? Een maatwerk website is de oplossing! Zonder te discussiëren over smaak, bepalen we in deze fase hoe jouw website uiteindelijk functioneel zal werken. We visualiseren op deze manier hoe we zo efficiënt mogelijk de gebruiker kunnen voorzien in hetgeen dat hij of zij wilt bereiken.

Een maatwerk webshop

Online producten verkopen? Dan is 1 ding belangrijk: wees geen dertiende in het dozijn! Je wilt opvallen, eruit springen. Daarom gaan onze UI- en UX-designers aan de slag met een maatwerk webshop in WooCommerce, Magento of Laravel. We maken in deze fase klikbare prototypes zodat je echt al kennis kunt maken met het product dat wij voor ogen hebben om jouw doelen te behalen.

Nu horen we je denken: “Maatwerk? Is dat niet duurder?”. Ja, dat klopt. Maar een goed begin is het halve werk en wij doen wat nodig is om jouw doelen te behalen!

Een sterk design

Het concept is er, we weten wat we willen. Nu is het tijd om te ontwerpen. Het concept dat we bedacht hebben werken we volledig uit in een sterk (mobile-first) User Interface Design. We bedenken en ontwerpen alle benodigde componenten om dit te bereiken. Met het oog op de toekomst ontwerpen wij deze componenten consistent, zodat we in de toekomst eenvoudig kunnen uit bereiden. Dit doen we allemaal in jouw huisstijl, zo straal jij online dezelfde merkbeleving uit als offline. Dit alles met als doel designs die passen bij de doelgroep en die aansluiten bij jouw dienst of product.

Tijdens het ontwerpen van een sterk design blijft de gebruiker centraal staan. Een gebruiksvriendelijk ontwerp is het belangrijkste, zodat de gebruiker zijn doel kan bereiken. Daarom werken wij vaak samen met de online marketeers van NeoSEM. Samen bekijken we op welke manier jouw website het beste uit de verf komt voor de gebruiker. Dit doen wij op basis van data, zo zorgen we ervoor dat het minder om smaak gaat maar om wat er voor jouw website of webshop werkt.

We ontwikkelen een stabiel product

Het ontwerp is klaar, bouwen maar! In deze fase bouwen we het ontwerp één op één om naar een werkbaar product. Hier komt heel wat bij kijken. Onze front-end developers programmeren alle componenten, bedenken interacties en zorgen ervoor dat het werkbare product overeenkomt met het ontwerp dat de designers hebben gemaakt.

Vervolgens gaan onze back-end developers aan de slag. Het platform is 100% aanpasbaar, zo kun jij straks zelf aan de slag met je website of webshop. Nieuwe producten toevoegen, pagina’s aanmaken of foto’s aanpassen. Jij kan dat straks allemaal zelf! Zo zorgen we er voor dat je zelf betrokken raakt bij het product en weet wat er speelt.

Daar gaan we

Eindelijk is het zover, jouw website of webshop gaat live! Een product is echter nooit af, het product moet meebewegen met de gebruiker. Het kan namelijk zijn dat de behoefte van de gebruiker veranderd. Daarom is het belangrijk dat we data verzamelen zodra jouw product live staat. Dit doen we met Google Analytics en Hotjar.

Samen met Hipex zorgen we voor geoptimaliseerde hosting ingericht op jouw website of webshop. De combinatie van ons doordachte en stabiele product met echt goede hosting resulteert in een flitsende website of webshop. Of dit nu is op onze eigen VPS of een compleet eigen ingerichte server speciaal voor jouw product.

Kom je er even niet uit, of heb je een bug gevonden? We staan we klaar om jouw support vragen te beantwoorden.

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Spreekt de manier waarop wij werken je aan?

Neem dan contact op! Samen gaan we voor jouw online succes!

Contact opnemen 0342 846 926