Wat verstaan we onder webdesign?

Onder webdesign verstaan we het ontwerpen van een website of webshop. Door eerst een net webdesign uit te werken, kunnen we tijd besparen in de realisatiefase. Het verwerken van wijzigingen is namelijk een stuk eenvoudiger in een design dan in code. Onze ontwerpen zetten we dan ook één op één om naar werkende code. Bijvoorbeeld in HTML en CSS.

Waar voldoet een goed webdesign aan?

Bij Suite Seven vinden we het belangrijk dat het webdesign niet alleen een mooie en strakke uitstraling heeft, maar ook goed converteert. Want wat heb je aan een mooie website, dat geen geld oplevert? Niet veel natuurlijk. We werken daarom data driven, of terwijl er wordt gekeken naar de beschikbare data. Als je al een website of webshop hebt is er veel data beschikbaar. Wat zijn de belangrijkste pagina’s? Waar in de customer journey kunnen we zaken verbeteren en bovenal is dit de tone of voice die je wilt hebben als bedrijf?

Daarnaast denken we tijdens het maken van een webdesign ook direct na over de achterliggende techniek. We zijn tenslotte ook webbouwers. Een webdesigner kan bepalen of het realiseren van het webdesign veel of weinig tijd kost, door bijvoorbeeld te werken met een design system en een grid. Op die manier kan een webdeveloper veel tijd besparen en daarmee de kosten drukken van de realisatie. Een win-win situatie!

Responsive en persuasive webdesign

Anno 2024 kun je er als ondernemer niet meer omheen: je website of webshop moet op alle devices presteren. Het mobiele verkeer (zeker van keiharde e-commerce) loopt op tot 80% mobiele gebruikers: reden genoeg om bij e-commerce webshops te kiezen voor een mobile-first approach. Hierbij wordt eerst het mobiele ontwerp uitgewerkt, vervolgens pas de desktop versie. Je ontwerpt tenslotte voor het grootste gedeelte van je verkeer.

Onze webdesigners kennen alle best practices en slimmigheden om de bezoeker te verleiden en tot koop (of ander doel) over te laten gaan. Persuasive webdesign houdt in dat we met verschillende technieken – bijvoorbeeld die van Cialdini – de bezoeker verleiden en overtuigen tot conversie.

Waar wacht je nog op?

Is jouw onderneming toe aan de volgende stap online? Loop je bijvoorbeeld tegen de limieten van SaaS oplossingen zoals LightSpeed of Shopify aan? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met onze instap webshop. Een volledig maatwerk gerealiseerde WooCommerce webshop voorzien van alle basis functionaliteiten om online te verkopen.

Deze klanten gingen je voor!

Wat zijn de voordelen van webdesign op maat?

Als je een webdesign op maat laat maken door Suite Seven, zijn we helemaal vrij in het ontwerpen van je website of webshop. Met een standaard WordPress template zit je vast aan een stramien. Wij realiseren al onze websites en webshops als maatwerk. Geen overbodige code en een website of webshop die volledig aansluit bij jouw wensen én natuurlijk die van je klanten.

Webdesign: daarom kies je voor Suite Seven

Wil jij een webdesign op maat? Welke volledig aansluit bij je wensen en eisen en bovendien doordacht is en ontstaan uit data? Laat dan een webdesign maken door Suite Seven. Een goed webdesign verdient zichzelf eenvoudig terug, maak het eenvoudig voor de bezoeker om zijn doelen te behalen. Zodat jij die verkoop of lead binnenhaalt!

Waar wacht je nog op?

Dit is hét moment om aan de slag te gaan met het professionaliseren of starten van je webshop. De ideale basis voor de toekomst.

    Geheel vrijblijvend

    Het laten maken van een professioneel webdesign neemt ongeveer 2-4 weken in, afhankelijk van de complexiteit van de website of webshop. Moeten er veel verschillende pagina’s ontworpen worden? Of gaat het om een informatieve website, waar het uitwerken van een aantal pagina’s soms al voldoet.

    De prijs van het laten maken van een website kan erg verschillen. Dat is afhankelijk van jouw wensen; wij verkiezen een maatwerk website altijd boven een template. Waarom? Een maatwerk website sluit naadloos aan op jouw wensen en bevat geen onnodige functionaliteiten. Daardoor is jouw website stabieler, overzichtelijker te beheren én is er altijd de mogelijkheid om uit te bouwen en te optimaliseren. Een maatwerk website kent geen beperkingen. Bovendien ben je met een maatwerk website niet afhankelijk van de (onbereikbare) ontwikkelaar van een kant-en-klare template, maar neem je contact op met ons als je website toe is aan een uitbreiding in de vorm van nieuwe functionaliteiten.