Online marketing nodig?

Oké. Je website of -shop staat. Nu maar achteroverleunen en wachten op die bezoekers en klanten. Helaas! Zo werkt het niet. Die bezoekers en klanten komen niet zomaar uit de lucht vallen. Het realiseren van een website is slechts het begin. Vervolgens moet je in beweging komen om daadwerkelijk geld te gaan verdienen. Daar komt online marketing om de hoek kijken.

Wij horen je denken: waarom online marketing erbij halen? Ik kom hier toch voor een nieuwe site? Absoluut! Maar om online succesvol te worden, is er meer nodig dan alleen die gave website. Want hoe gaan de juiste mensen jouw website eigenlijk vinden?

SEO

Gratis organisch verkeer, wie wil dat nu niet. Daarom werken wij vanaf het eerste moment samen met de SEO-specialisten van ons broeder bedrijf NeoSEM. Zij zorgen ervoor dat jouw website vindbaar in Google is. De specialisten van NeoSEM zijn vanaf de bouw van de website betrokken en geven advies over belangrijke SEO-elementen als de websitestructuur, content en het linkprofiel. Ook wanneer de website af is, blijven zij werken aan een SEO-vriendelijke website om jouw online prestaties te verbeteren.

SEA & Social Advertising

Je hebt een nieuwe website en er wordt nu hard gewerkt die website steeds beter vindbaar te maken. Maar dat is een lange termijn project, dus vraag jij je af: waar haal ik nu snel nieuwe klanten vandaan? Daar helpen de Advertising specialisten van NeoSEM je graag bij.

Want is adverteren in Google voor jou het gouden ei? En zo ja, moet je je volledig richten op search? Of zijn ook Google Shopping en remarketing interessant voor je? En Bing Ads.. Heb je daar al wel eens aan gedacht? En dan hebben we het nog niets eens over Social Media gehad. Facebook, Instagram of Pinterest zijn ook perfecte kanalen om (opnieuw) in contact te komen met jouw doelgroep. SEA en Social Advertising zijn mooie manieren om (nieuwe) relevante bezoekers naar je website te trekken. Maar hoe zet je dit het meest effectief in? Met die vraag gaan de Advertising specialisten van NeoSEM voor je aan de slag!

Conversieoptimalisatie

Oké, de website staat en de bezoekers zijn er. Maar hoe zorgen we er nu voor dat die bezoekers ook echt actie ondernemen op jouw website? Dat gaan we doen door zoveel mogelijk drempels bij het bestellen weg te nemen! Ook op dit gebied werken we graag samen met onze collega’s van NeoSEM. Dit gebeurt natuurlijk al tijdens het ontwerpen van de website, maar helaas, een website is nooit af. Door continu te blijven meten en testen, blijven we jouw website optimaliseren. Door de drempels op jouw website op te sporen en vervolgens weg te halen, verhogen we het conversieratio en dus het aantal bestellingen op jouw webshop.

Dus, waarom online marketing erbij halen wanneer je komt voor een nieuwe website? Dat is nu wel duidelijk. Wij zijn er niet alleen voor jouw nieuwe website, maar we willen samen met onze collega’s van NeoSEM ook het maximale uit die nieuwe website halen.

Benieuwd naar ons online strijdplan voor jouw website of webshop? Neem contact op met onze specialisten.

Samen met NeoSEM

  • Organische bezoekers verkrijgen met Search Engine Optimization
  • Aan de slag met Search Engine Advertising
  • Het conversie ratio blijven optimaliseren