Instap webshop laten realiseren

Is jouw onderneming toe aan de volgende stap online? Loop je bijvoorbeeld tegen de limieten van SaaS oplossingen zoals LightSpeed of Shopify aan? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met onze instap webshop. Een volledig maatwerk gerealiseerde WooCommerce webshop voorzien van alle basis functionaliteiten om online te verkopen.

Volledig maatwerk WooCommerce

Wij zijn echte WooCommerce specialisten, we kennen het systeem als geen ander en kunnen voor jou dé perfecte instap webshop realiseren. WooCommerce is de e-commerce uitbreiding voor WordPress, het meest gebruikte content management systemen ter wereld. Ideaal voor het verkopen van je producten aan je doelgroep. De instap webshop richt zich volledig op B2C. WordPress ontwikkelt zich razendsnel, aangezien het opensource is en er duizenden ontwikkelaars per dag aan werken. Onze specialisten geven je een gratis training in WordPress, zodat je zelf aan de slag kunt met je webshop. 

Wat zit er bij?

Standaard voorzien van
 • Filter functionaliteit

 • Koppeling met betaalprovider (bijv. Mollie of Pay.nl)

 • Responsive

 • Optimaal ingericht voor SEO

 • Voorraad functionaliteit

 • Rapportages

 • Verzendkosten per postcode gebied

 • Volledig aanpasbaar met Gutenberg

Nu voor €9.950,-
.. en natuurlijk uit te bereiden
 • Up- en cross-selling

 • Productbeoordelingen

 • Variabele producten

 • Gebundelde producten

 • Uitgebreide zoekfunctionaliteit

 • Meertaligheid

 • Uitbreiden naar multisite

 • Maatwerk functionaliteiten

Prijs op aanvraag

Een conversiegericht ontwerp

Bij SaaS alternatieven als LightSpeed of Shopify ben je vaak verplicht om te kiezen uit één van de standaard templates welke worden aangeboden. Wij maken een uniek, conversiegericht ontwerp dat aansluit bij je huisstijl. We ontwerpen de homepagina, productpagina, overzichtspagina en afrekenpagina op zowel mobiel als desktop. Heb je wat aan te merken op het ontwerp? Alle pagina’s ontwerpen we inclusief één feedbackronde.

Waar wacht je nog op?

Is jouw onderneming toe aan de volgende stap online? Loop je bijvoorbeeld tegen de limieten van SaaS oplossingen zoals LightSpeed of Shopify aan? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met onze instap webshop. Een volledig maatwerk gerealiseerde WooCommerce webshop voorzien van alle basis functionaliteiten om online te verkopen.

Hoger ranken in Google

Onze instap webshop is technisch optimaal ingericht voor SEO. Naast de technische richtlijnen voor SEO bieden we je ook een gratis zoekwoordenonderzoek aan. Aan de hand van dit onderzoek kun jij aan de slag met het optimaal inrichten van je webshop en het hoger ranken van je pagina’s. Zo trek je zelf verkeer naar je webshop.

FONK100 Digitaal bureau

In 2021 is Suite Seven bekroond tot derde digitale bureau klein. Onze specialisten kun je goed bereiken: telefonisch en per e-mail. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden en ook één van de hoofdredenen dat onze opdrachtgevers voor lange tijd bij ons blijven. Maak kennis met Suite Seven op onze over ons pagina.

Hypersnelle professionele hosting van onze partner Hipex

Het aantal bezoekers dat uiteindelijk overgaat tot het aankopen van je producten wordt drastisch minder als het laden van een pagina te lang duurt. Dat weten wij, daarom kiezen wij voor hypersnelle stabiele hosting van Hipex. Met Hipex als hostingpartner lopen we als digitaal bureau voorop op het gebied van e-commerce hosting!

Hoe ziet de instap webshop er uit?

We hebben natuurlijk al een aantal instap webshops gerealiseerd en we snappen dat je graag wat wilt zien. Een greep uit onze instap cases is hieronder te zien!

Waar wacht je nog op?

Dit is hét moment om aan de slag te gaan met het professionaliseren of starten van je webshop. De ideale basis voor de toekomst.

  Geheel vrijblijvend

  Ja, naast de eenmalige investering van €9.950,00 betaal je maandelijks (of eventueel jaarlijks) voor hosting en onderhoud van je webshop.

  Onderhoud is verplicht om je webshop veilig te houden. Door het content management systeem en allerlei extensies up-to-date te houden voorkom je beveiligingslekken.

  Zeker! Het is bijna altijd mogelijk om te migreren van je huidige webshop naar WooCommerce. Soms heeft de voorkeur om slechts een deel te migreren, om bijvoorbeeld met een schone lei te beginnen.

  Ja! De instap webshop is heel eenvoudig zelf te beheren. Met de Gutenberg editor van WordPress maak je zelf eenvoudig nieuwe pagina’s aan. Bestellingen beheer je vanuit het admin paneel van de webshop.