Webshop laten maken

Als ondernemer kan je vandaag de dag eigenlijk niet meer achterblijven. Ook online moet je jouw producten aan de man zien te brengen. Blijf niet meer achter op jouw concurrentie: laat je webshop maken bij Suite Seven.

Waarom laat je ons jouw webshop maken?

Wanneer je jouw webshop laat maken door Suite Seven, bieden wij je een aantal voordelen. Zo beschikken wij niet alleen over webdevelopers, maar werken wij ook nauw samen met online marketeers van NeoSEM. Samen komen we tot een site die niet alleen goed werkt, maar ook gebruiksvriendelijk en converterend is. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat de investering in een webshop zich ook weer zal uitbetalen.
Met verschillende tools blijft Suite Seven constant in beweging. Onze webshops worden door en door getest. Op elke mogelijke manier proberen wij constant de conversie te verhogen. Elk behaalde procent levert onze klanten honderden tot duizenden euro’s op. Onze collega’s van NeoSEM draaien rapportages, zodat je zelf inzichtelijk hebt hoe je webshop die maand (of week) heeft gedraaid. Wel zo fijn, wanneer je investeert in jouw online webshop.

Bij het bouwen van onze webshops wordt rekening gehouden met Google. Op deze manier weet je zeker dat (potentiële) klanten de webshop niet missen. De webshop wordt zoekmachinevriendelijk gebouwd: zowel qua structuur als techniek. Onze technische kennis is van het laatste uur, we zijn continu bezig om op de hoogte te blijven van de laatste technieken op het gebied van webdevelopment.

WooCommerce of Magento

Welke systeem bij jouw bedrijf past, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld de verschillende koppeling(en) of de producten welke je aan de man wilt brengen.

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce is een enorm populaire WordPress plug-in en wordt gebruikt door 30% van alle webshops wereldwijd. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk webshops met de WooCommerce plug-in. De plug-in maakt van het veelzijdige WordPress een volwassen e-commerce platform.

Waarom WooCommerce?

 • Gebouwd op WordPress
 • Gratis in aanschaf en geen maandelijkse kosten
 • Ontwikkelt zich razendsnel dankzij open-source ontwikkeling
 • Simpel in gebruik
 • Zowel fysieke als digitale producten verkopen
 • Schaalbaar en in eigen beheer
 • Simpele en uitgebreide rapportage

 

Magento webshop laten maken

Magento is een e-commerce platform en sinds kort in handen van Adobe. Het e-commerce platform is één van de snelst groeiende en het meest gebruikte van Europa. Magento is het meest geschikt voor grote en middelgrote bedrijven. Op moment van schrijven maken zo’n 250.000 bedrijven gebruik van het platform Magento. Ook in Nederland wordt het platform veelvuldig gebruikt, door bedrijven als KLM, ANWB, Primera, PostNL en Sligro. Sinds de komst van Magento 2 blijft het marktaandeel gestaag stijgen.

Waarom Magento?

 • Snelheid
 • Verschillende modules beschikbaar
 • Geschikt voor meer dan 15.000 producten
 • Gebruiksvriendelijk dashboard

 

Kosten webshop laten maken

Afhankelijk van het systeem waarin we de webshop maken, kan de investering erg verschillen. Deze is afhankelijk van jouw wensen en eisen. Is een WooCommerce webshop voldoende, of heb je grootse plannen en sluit Magento daar beter bij aan? Dat bepalen we tijdens onze kennismaking.

Wil je graag een indicatie van de investering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of kom gewoon gezellig een bakje koffie doen, geheel vrijblijvend. We denken graag met je mee!

Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom Suite Seven de juiste partij is voor jou? Neem eens een kijkje in ons portfolio, bekijk onze cases.

Een webshop in WooCommerce of Magento

 • Wij realiseren (zelf) beheersbare webshops in WooCommerce of Magento
 • Aan de hand van een gelikt (mobile-first) digitaal ontwerp
 • We merken nauw samen met online marketeers van NeoSEM

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Interessen in het laten realiseren van een webshop?

Samen maken wij jouw onderneming succesvol(ler)! We gaan vrijblijvend een gesprek met je aan onder het genot van de beste bak koffie die je ooit hebt gehad — dat beloven we.

Contact opnemen 0342 846 926