Wij zijn Suite Seven

Suite Seven is hét digitale bureau van Barneveld, gespecialiseerd in het realiseren van websites en webshops. Wij worden blij van het succesvol maken van jouw bedrijf. Ons team bestaat uit jonge, gepassioneerde specialisten, met allemaal een passie voor online.

Vlotte sales doen wij niet aan

Wij verkopen niet om het verkopen. Wij verkopen om waarde toe te voegen aan jouw bedrijf. Wanneer we denken dat we dit niet kunnen brengen, zullen we dat altijd eerlijk zeggen!

Onze passie

Onze passie ligt bij het succesvoller maken van andere bedrijven en organisaties. Dit doen wij door de beste websites en webshops te realiseren. Samen met onze partner NeoSEM zorgen wij voor schitterende online successen.

No-nonsense

Dus wanneer je een verouderde website of webshop hebt, zoekt naar een sparringpartner of (samen met NeoSEM) beter wilt scoren in Google. Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

De mening van onze klanten

Korte lijnen met vaste aanspreekpunten bij Suite Seven maakte onze migratie naar WooCommerce een soepel traject. Hierbij werd goed meegedacht bij vraagstukken en zijn we met een vliegende start begonnen. De combinatie met NeoSEM maakt het voor dit moment én de toekomst een goede samenwerking.

Robert-Jan Lubbers (Tuinen-shop.nl)

Suite Seven heeft goed met ons mee gedacht. Van bomen verkopen op de kwekerij, naar bomen verkopen online. Dankzij de korte lijnen is schakelen gemakkelijk. Het jonge personeel heeft een resultaatgerichte en frisse blik, ze weten waar ze mee bezig zijn. Alle specialisten denken niet in problemen, maar in oplossingen. We zijn enorm tevreden met het resultaat! De samenwerking met Suite Seven is super, waardoor we vanaf dag één verkopen!

Henk Huibers (Bomendael)

Vorig jaar samengewerkt met Suite Seven om onze trampoline-configurator te realiseren! Het doel hiervan was om consumenten te helpen met het zoeken naar een geschikte trampoline. Hiervoor zijn we een aantal keer op locatie geweest om de details door te spreken. Het resultaat was precies wat we voor ogen hadden, mede door de goede samenwerking en communicatie voor dit project. Ook voor wijzigingen en problemen kunnen we áltijd terecht bij Suite Seven. Ook na het project blijft de communicatie goed, wat erg fijn is bij vragen. Voor toekomstige projecten zal ik zeker nog een keer aankloppen!

Matthijs Leenders (BERG Toys)

In 2015 ben ik in contact gekomen met Jason Wu. Na 3 jaar groeide we uit ons jasje. We liepen tegen grenzen aan. Op advies van Suite Seven werd de nieuwe maatwerk webshop volledig gebouwd in Laravel. In 2019 is de webshop gelanceerd en dat met groot succes. De administratieve lasten zijn enorm gedaald door verschillende API koppelingen met examenbureau's en onze administratie. Waar we in 2013 begonnen met 300 examens per jaar, zijn we nu ruim de 4000 examens per jaar gepasseerd. Mede met dank aan de fantastische inzet van Suite Seven. Een partij die niet zomaar gaat bouwen, maar werkt met een doordacht stappenplan. Een flinke investering, maar er achteraf achterkomen dat een webshop niet naar wens is kost veel meer!

Arend Flier (in1keerVCA.nl)

Suite Seven is echt een meedenkende partner. Aanspreekbaar en álles is bespreekbaar. Dat resulteert in een webshop die volledig naar wens is. De service is top en samen met NeoSEM een ijzersterke online partij. Een veelzijdig bedrijf waar prettig mee samen te werken is.

Alex van Drenth (Giga Meubel)

Dankzij het enthousiaste en betrokken team van Suite Seven hebben wij weer een mooie eigentijdse website en een frisse moderne huisstijl. Het is ze gelukt om zich in ons als opdrachtgever te verplaatsten en de juiste sfeer te pakken. Wij zijn zeer blij met het uiteindelijke resultaat. Een website die recht doet aan onze kernwaarden Betrokken, Veelzijdig en Vertrouwd.

Roel de Jong (DBA Advies)

Er zijn ongetwijfeld heel wat snelle jongens (of meisjes!) die een gelikte website voor je in elkaar kunnen flansen, maar is die site wel de site van je dromen? En wat zíjn je digitale dromen eigenlijk? Jason en zijn team luisteren, dromen mee, vinden oplossingen, denken breed en vooruit. Ze hebben overal een ‘mannetje’ (of vrouwtje!) voor zodat er snel geschakeld kan worden. Ze noemen zichzelf service-gericht, ik noem ze supersympathiek. En zo was de weg naar de gelikte website van mijn dromen een onverwacht genoegen. Bedankt Suite Seven!

Beertje van Beers

Een hecht team van specialisten

Buiten werktijd genieten we regelmatig van onze uitjes, een potje bowlen, uiteten of een heuse stedentrip naar Budapest!

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Contact opnemen 0342 846 926