€2.500 subsidie voor een digitale investering!

Wil jij als MKB’er jouw bedrijf beter online neerzetten, maar laat het budget dit niet toe? Dit is hét moment om deze stap te maken! Door een initiatief vanuit de overheid is hiervoor een subsidieregeling beschikbaar gesteld “Mijn Digitale Zaak” vanaf 17 mei t/m 14 juli. Iets voor jou? Bekijk de voorwaarden en lees hoe Suite Seven jouw bedrijf deze boost kan geven.

Wat is “Mijn Digitale Zaak”?

Met deze subsidie kan je tot 50% van jouw digitale investering vergoed krijgen tot een maximum van €2.500. Je kan dit budget gebruiken voor onder andere het volgende:

De kleine lettertjes

“Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”, is in dit geval niet helemaal van toepassing. Maar gelukkig hebben wij het voor je uitgezocht:

 • Startdatum is woensdag 17 mei om 09.00, de einddatum is vrijdag 14 juli om 17.00 uur
 • Je hebt een mkb onderneming met max. 50 werknemers (FTE) in dienst over het afgelopen boekjaar;
 • De jaaromzet is maximaal €10 miljoen.
 • Je overschrijdt het de-minimusplafond niet. Zegt dit je niks? Dan zal je het ook niet overschrijden 😉
 • Je hebt een eHerkenning account. Zo niet? Deze schaf je online makkelijk aan bij de overheid voor €20.
 • Je kunt tot en met 30 november gebruik maken van deze subsidie, wees er snel bij!
 • Er is in totaal een budget van €870.000 beschikbaar. Je kunt 50% subsidie ontvangen voor uw investering of kosten voor advies tot een maximum van €2.500. Je ontvangt maximaal €500 voor advies.
 • Je moet minstens €1000 aan kosten maken voor digitale investeringen die u nog gaat doen. Je kunt geen subsidie krijgen voor investeringen die je al heeft gedaan.
 • Je hebt nog niet eerder subsidie ontvangen via Mijn Digitale Zaak.

Hoe ontvang ik deze subsidie?

 1. Je doet de digitaliseringsscan via de KVK. Dit duurt zo’n 10 minuten.
 2. Hierna ontvang je een persoonlijk advies voor jouw online investering. Dit advies download je, en heb je vervolgens nodig voor de subsidieaanvraag. Het advies moet wel matchen met de investering die wilt maken. Kies daarom de passende keuzes in je digitaliseringsscan.
 3. Vraag een offerte aan bij Suite Seven.
 4. Let op: je kunt maar één aanvraag voor deze subsidie indienen. Er kunnen wel meerdere offertes tegelijkertijd worden ingediend.

En hierna?

Jouw subsidieaanvraag wordt binnen 8 weken beoordeeld. Bij akkoord behoudt de overheid het recht om de door ons gestuurde factuur de komende twee jaar op te vragen ter controle. Klaar voor een digitale upgrade?

Start de digitaliseringsscan

Josephine Woudstra

Project Manager

Klaar voor een digitale upgrade?

Josephine helpt je graag met het kiezen voor een upgrade!

Contact opnemen 0342 846 926