Suite Seven verovert wederom een plek in de FONK150!

De mening van onze klanten telt! Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze werkzaamheden. Daarom hebben we dit jaar meegedaan aan het klanttevredenheidsonderzoek van de FONK150 Best Agencies van 2022. Wij kunnen met trots vertellen dat wij hier voor het tweede jaar in staan! Het geeft ons een enorme boost om ook aankomend jaar weer 100% te knallen voor onze opdrachtgevers!

Plek in de FONK150
Reden voor een feestje, de champagneflessen poppen we om dit nieuws te vieren! We vinden het als team erg belangrijk om stil te staan bij successen.

Top of de league

De regels om in de FONK150 te mogen staan zijn dit jaar aangescherpt. Een schappelijke 7+ is dit jaar niet meer voldoende. Het gemiddelde cijfer waaraan bedrijven moeten voldoen was minimaal een 8 of hoger.

Hoe gaat een deelname in zijn werk?

Om mee te doen aan het grote bureau klanttevredenheidsonderzoek hebben wij onze klantenlijst aangeleverd en werden er een aantal geselecteerd door FONK voor het onderzoek. Zij doen vervolgens de rest. De opdrachtgevers werken anoniem mee. Wel zo eerlijk en daar zijn we bij Suite Seven een groot voorstander van!

Verschillende elementen

Met maar liefst 28 jaar aan onderzoekservaring wordt het grote Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2022 op basis van de volgende parameters beoordeeld:

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media
  • Mooie resultaten, maar ook ontzettend waardevol
  • De behaalde scores zijn niet alleen ontzettend mooi, ze zijn voor ons als bureau ook gewoon waardevolle ‘lessen’.

Daarnaast zijn kernkwaliteiten van een bureau volgens FONK: creativiteit, effectiviteit en het functioneren als Business Accelerator.

Elk jaar een stap beter

Vorig jaar deden we voor het eerst mee met de FONK100, dit leverde ons een prachtige 3e positie op bij de kleine design bureaus. Het gemiddelde over 13 disciplines lag toen op 8,83

Met een prachtige plek in de bureaulijst van dit jaar, zijn we ontzettend trots op deze prestatie. Ons gemiddelde eindcijfer is dit jaar maar liefst een 9,02 (!). We zijn onwijs blij met deze stijgende lijn. Een beloning voor de resultaten die we samen met onze opdrachtgevers hebben behaald. De badge staat inmiddels te pronken op onze website.

Elk jaar een stap beter

Neem de FONK150 Best Agencies op je gemak door, wij kunnen je alvast vertellen: het is een must-read! Naast de top 150 best agencies vind je namelijk Turbo Talks met interessante specialisten. Mocht je geen abonnement hebben op de FONK, dan kun je deze ook makkelijk als los exemplaar bestellen. 

‘De kernwaarden van Suite Seven zijn klantgericht, loyaliteit en flexibel, het is dan ook vanzelfsprekend dat een score van een 9+ ons enorm blij maakt! Elk jaar zijn onze klanten een groot onderdeel van ons jaarplan, zo proberen we ons elk jaar te verbeteren en onze klanten te helpen aan nog meer online successen. Dus ook in 2023 gaan we weer met zijn allen vol voor blije klanten!’ – Tim van Rootselaar, Operationeel manager Suite Seven

Rapportcijfers

Hieronder een kijkje in onze cijferlijst. Suite Seven heeft de volgende resultaten op 13 verschillende disciplines behaalt: 

Omgaan met briefings 9,09

Snelheid 9,00

Nauwkeurigheid 9,18

Inzet & service 9,18

Functioneren als sparringpartner 8,91

Creativiteit  8,73

Effectiviteit van het werk 8,91

Prijs-prestatieverhouding   9,18

Administratieve afhandeling 9,27

Pro-activiteit 8,73

Functioneren als business accelerator 9,00

Relatiebeheer 9,00

Tevredenheid in het algemeen 9,09

Berekend gemiddelde 9,02

Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Met de uitkomst van deze rapportcijfers blijft ons team zich verder ontwikkelen. Zo zien we ook dat we op creativiteit, proactiviteit en functioneren als sparringpartner nog meer winst kunnen behalen.

Over FONK magazine

Sinds 2009 is het de missie van FONK magazine om mensen te inspireren over diverse onderwerpen. Dit doen zij door achtergrondverhalen, tips en interviews te delen over die ene leuke podcast, nieuwe tentoonstellingen en culturele events. Om de twee weken ontvang je het tweetalige blad in een print of digitale versie. Onderwerpen die terugkomen in het FONK magazine zijn onder andere: media, marketing, design en fotografie. Alles omtrent creatief Nederland.

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact op. We zijn jouw online sparringpartner, de koffie staat klaar!

Contact opnemen 0342 846 926