Magento Barneveld

Jouw webshop in Magento laten maken heeft veel voordelen. Bij Suite Seven zijn we groot fan van dit platform. De belangrijkste reden? Het blijft zich razendsnel doorontwikkelen. Dat komt omdat het ‘open source’ is. Daardoor kan iedereen bijdragen aan het verbeteren van het platform. Fouten worden hierdoor bijvoorbeeld snel opgelost.

In Magento zijn ontzettend veel toepassingen mogelijk. Daarom bouwen wij jouw Magento webshop precies naar jouw wensen en eisen. Zo is het platform bijvoorbeeld eenvoudig te koppelen aan iDeal. Wat voor Nederlanders het belangrijkste online betaalmiddel is.

Wanneer je jouw Magento webshop laat bouwen door Suite Seven, zorgen wij ervoor dat hij ook voldoet aan de eisen van Google. Daarmee bedoelen we dat de techniek en structuur optimaal zijn om zo hoog mogelijk te ranken in de zoekmachines. Zo vindt Google het ontzettend belangrijk dat je webshop mobielvriendelijk is. Dus zorgen wij ervoor dat de mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben op jouw webshop.

Ben je benieuwd wat het kost om een Magento webshop te laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom bij ons langs op kantoor in Barneveld. Jouw kop vers gemaakte koffie staat klaar!

Deze klanten gingen je voor

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen 0342 846 926