WordPress Barneveld

Zoek je een WordPress-specialist in Barneveld? Met al onze ervaring op dit gebied, kunnen wij onszelf wel zo noemen.

Wij bouwen al onze websites in dit Content Management Systeem (CMS). Dit heeft een aantal redenen. Het grootste voordeel is dat jijzelf gemakkelijk de website kunt bewerken wanneer hij live staat. Je hebt dus niet meer een ‘expert’ nodig die dit voor jou moet doen. Met WordPress is het super eenvoudig om zelf teksten aan te passen en pagina’s toe te voegen.

Een ander voordeel om je website in WordPress te laten maken, is dat het platform zich constant blijft ontwikkelen. Dat komt omdat het ‘open source’ is. Dit houdt in dat developers van over de hele wereld eraan werken om het te blijven verbeteren. WordPress is dus constant in beweging.

Wij maken jouw WordPress website uiteraard responsive. Dit betekent dat hij op ieder apparaat op de juiste manier wordt getoond. Dit is ook een erg belangrijke factor om hoog te ranken in Google. Wanneer je website niet ‘mobile-proof’ is, is het bijna onmogelijk om hoog te scoren in Google. Daarom hechten wij hier veel waarde aan.

Kosten

De kosten van het laten maken van een WordPress website zijn afhankelijk van jouw wensen. Een standaard template is bijvoorbeeld goedkoper dan een op maat gemaakte website. Ook de grootte van de website speelt een rol.

Daarom kunnen we niet vooraf zeggen wat het gaat kosten. Daar hebben we eerst meer informatie voor nodig. Ben je benieuwd naar een indicatie van de kosten voor jouw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of kom gezellig langs op ons kantoor in Barneveld.

Twijfel je nog om je WordPress website bij ons te laten maken? Waarschijnlijk overtuigt ons portfolio je.

Deze klanten gingen je voor

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen 0342 846 926