Shopware: een platform dat steeds populairder wordt! Shopware 6 is een grote (relatief) nieuwe speler in de markt wat zich puur richt op e-commerce. Het platform is ontstaan in Duitsland, waar het inmiddels met afstand het grootste platform is, en gaat de wereld over. Ook in Nederland is Shopware in grote opkomst. Zo zijn er wereldwijd al meer dan 100.000 tevreden klanten en al meer dan 40.000 downloads, sinds de release van Shopware 6. En dat is niet vreemd, want het platform biedt standaard al enorm veel e-commerce mogelijkheden. Shopware is het perfecte platform voor zowel middelgrote als grote webshops of als alternatief voor een SaaS-oplossing als Shopify of LightSpeed.

Wat onderscheidt Shopware

Shopware vult een ‘gat in de markt’. Het laagdrempelige karakter voor jou als gebruiker maakt Shopware een goed alternatief voor software als Magento en WooCommerce. Waar Magento al snel te loch, complex en gericht is op enterprise, is Shopware ook toegankelijk voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende e-commerce stap. Waar WooCommerce voor grote aantallen producten te kort schiet, is Shopware gebouwd als écht ecommerce platform en daarom niet een module bovenop een bestaand CMS. Hierdoor krijg je uitstekende built-in features voor de basis webshop en kun je de webshop in de toekomst naar wens uitbreiden.

Migratietrajecten

Heb je op dit moment een Magento 1 of Woocommerce webshop, dan kunnen we deze uiteraard migreren naar Shopware. Onder andere je teksten, categorieën en klantgegevens worden automatisch overgenomen naar de nieuwe webshop zodat je deze niet opnieuw hoeft in te stellen.

Waarom laat je ons jouw Shopware webshop maken?

Wanneer je ervoor kiest om jouw Shopware webshop door ons te realiseren, profiteer je van een aantal voordelen. Een Shopware webshop bouwen doe je niet zomaar zelf. Gelukkig kent Shopware voor ons geen geheimen. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om het systeem soepel te laten werken.

Shopware kan net als WooCommerce of Magento gekoppeld worden met allerlei systemen: bijvoorbeeld met je boekhoudprogramma, PIM voorraad. Koppelingen met logistieke integraties als DPD en PostNL zijn voor ons geen onbekend terrein.

Als Shopware specialist helpen onze developers je graag om het systeem van top tot teen in te richten, te verbeteren en we denken als uitvoerende partner graag met je mee. Hoe we dit aanpakken verschilt per webshop en vraagt om maatwerk. Samen zorgen we voor een unieke en succesvolle webshop!

Shopware webshop laten maken

Wil jij Shopware inzetten voor jouw bedrijf? Dat begrijpen we. Een Shopware webshop is een goede keuze als je op dit moment tegen limieten aanloopt bij WooCommerce, of je op dit moment een Magento 1 webshop hebt en de stap naar Magento 2 te prijzig vindt. Twijfel je welk systeem het beste bij jou past? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag, onder het genot van een vers kopje koffie, met je mee naar wat het beste aansluit bij jouw situatie.

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Nieuwe webshop laten realiseren in Shopware?

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we samen je wensen.

Contact opnemen 0342 846 926