Webdesign WooCommerce

Er zijn talloze webshops online. Naast de verschillen in aanbod zijn er ook veel verschillende systemen om webshops in te maken. Toch is de kans groot dat je ooit een online winkel hebt bezocht die gebouwd is op basis van WooCommerce.

Deze uitbreiding op het WordPress systeem is specifiek gericht op het inrichten van webwinkels, gezien de populariteit van deze plugin is dat gelukt. Hoe werkt webdesign in WooCommerce, en hoe bouw je een succesvolle webshop?

Bekijk onze cases

Webdesign in WooCommerce

Ook voor WooCommerce is een doordacht webdesign erg belangrijk. Veel webshops hebben een standaard thema geïnstalleerd, vaak dertien-in-één dozijn webshops zonder eigen karakter. Sluit het thema bovendien wel aan bij je doelgroep?

Kans is groot dat je (vaak) tegen restricties aanloopt. Daarom is het verstandig om een webdesign te maken voor je nieuwe WooCommerce webshop. Dit webdesign sluit volledig aan bij jouw wensen en eisen, een standaard thema kan daar niet aan tippen.

Meer over webdesign
Aanpak

Een goede webshop vormgeven

Het is niet zo eenvoudig in woorden te vatten hoe een goede webshop eruit moet zien, het is een stuk makkelijker om gebreken in websites aan te duiden. Met name webwinkels die gemaakt zijn op basis van standaard thema’s bevatten vaak elementen die niet helemaal aansluiten op het productassortiment, niet gelokaliseerd zijn op het land en taal, of gewoon niet aantrekkelijk zijn om naar te kijken.

Wat betreft webdesign met WooCommerce zijn er enorm veel mogelijkheden beschikbaar, die wel uitdagingen met zich meebrengen. Het WordPress systeem biedt de juiste basis, WooCommerce voegt hier e-commerce aan toe. Het is aan de designer om al deze functionaliteit toe te passen op een ontwerp dat er ook nog eens aantrekkelijk uitziet voor de bezoeker en het mogelijk maakt om zijn of haar doelen te bereiken.

Deze klanten gingen je voor

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen 0342 846 926