Terug naar cases
Website

Verloskundigen Barneveld

Halverwege 2019 krijgen wij van Verloskundigen Barneveld de vraag om een nieuwe website te bouwen. Op dat moment is de website verouderd, bovendien is de tijd veranderd en heeft de gebruiker andere behoeften. Wij kiezen om in WordPress een website te bouwen, welke gemakkelijk te onderhouden is voor de klant.

0,6s

Laadtijd

Tientallen

Contact inzendingen per maand

Met elkaar om tafel

Tijdens de briefing met Verloskundigen Barneveld werken we geheel volgens onze aanpak. Wensen en eisen worden in kaart gebracht en verwachtingen worden naar elkaar uitgesproken. Het resultaat: de requirements staan op papier. We kunnen starten met de volgende fase.

Een gelikt design dat werkt

Vervolgens zijn onze designers aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website. Het doelgedrag wordt in kaart gebracht. Het aanmelden bij Verloskundigen Barneveld verloopt via Zwangerenportaal. Middels een iframe dat wordt ingeladen, kunnen gebruikers zich eenvoudig aanmelden. Deze functionaliteit is vanaf elke plek in de website eenvoudig te bereiken, door in de header te klikken op de call-to-action knop.

Van ontwerp naar werkbare website

De gemaakte ontwerpkeuzes lichten we toe aan onze opdrachtgever, waar nodig verwerken we feedback of sluiten we compromissen om een zo goed mogelijk webdesign te realiseren. Dan komt de saaiste fase voor de klant: we starten met de realisatie. In deze fase vertalen onze developers het ontwerp naar code. Het ontwerp wordt één-op-één gerealiseerd, zodat het ontwerp exact hetzelfde is als de uiteindelijk website. In het meest gebruikte open-source content management systeem: WordPress. Daarmee kan de opdrachtgever zélf aan de slag met het aanmaken van pagina’s, schrijven van nieuwsberichten en het plaatsen van andere content.

Van oud naar nieuw

Als de website volledig is gerealiseerd, is het tijd om de test-omgeving te migreren naar de live-omgeving. Daarbij is het van groot belang dat reeds verzamelde data in Google Analytics, rankings in Google enzovoorts worden meegenomen. Deze rankings behouden we door een doordacht redirect plan op te stellen. Vervolgens voeren we de 301’s door. Daarmee gaan de potentiële organische bezoekers niet verloren. Dit is van groot belang, want zonder verkeerd heb je niet veel aan een moderne, nieuwe website.

Een mooie samenwerking

Gedurende het project staan we continu in contact met opdrachtgever. Bij vragen zijn beide partijen bereikbaar, zodat we een gestroomlijnde realisatie kunnen garanderen. Dat is voor ons én voor de opdrachtgever een fijn gevoel. Ben jij ook toe aan een moderne, nieuwe website? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Dan bespreken we onder het genot van een bak koffie de mogelijkheden. Tot snel!

Naar de website

Hoe wij dit doen?

Wil je graag meer weten over hoe wij Verloskundigen Barneveld geholpen hebben?

En de klant is ook tevreden

Wij vinden Suite Seven een deskundige partij, kennis is up-to-date en medewerkers zijn creatief, betrokken én meedenkend. Suite Seven zat ons goed achter de broek aan, waardoor het project soepel verlopen is. Een prettige samenwerking!

Olga Smit (Verloskundigen Barneveld)
De betrokken personen Deze personen hebben hard gewerkt om dit project tot de laatste pixel perfect te krijgen!