Webdesign WordPress

Als je serieuze ambities hebt om online aan de slag te gaan, dan neem je een WordPress specialist in de hand. Het gaat er om wat je met WordPress doet, om je online doelstellingen tot een groot succes te maken. In WordPress is eigenlijk alles mogelijk, mits je op een doordachte manier aan de slag gaat. WordPress is slechts het Content Management Systeem van je website op webshop, hierin maak je zelf pagina’s aan met Gutenberg of beheer je je producten in WooCommerce.

Je kunt verschillende plug-ins aanschaffen en implementeren, echter heeft dit vaak negatieve invloed op de performance van je website of webshop. Het is daarom verstandig om zoveel mogelijk maatwerk te realiseren. Een plug-in is vaak gebouwd door een ontwikkelaar om zo vaak mogelijk te verkopen, daarom bevat een plug-in vaak veel functionaliteiten die je eigenlijk niet nodig hebt. Je website of webshop wordt dan onnodig traag. Door alleen hetgeen te ontwikkelen wat jij nodig hebt, zorg je er voor dat je performance goed blijft.

Bekijk onze cases

User interface design en user experience design

Bij een goed webdesign komen user interface design en user experience design samen. Functionaliteit en gebruikerservaring gaat altijd boven de visuele uitstraling van een webdesign. Een website kan heel mooi zijn, maar als de gebruiker zijn of haar doelen niet kan behalen, dan heb je niets aan een mooi webdesign.

Het is dus belangrijk dat een webdesign op alle vlakken tot in de puntjes is uitgewerkt. Het is dus ook belangrijk dat verschillende interacties worden uitgewerkt, zoals het mobiele menu, de filters in een webshop of de mini-cart waar een gebruik even ‘snel’ zijn of haar winkelmandje kan bekijken.

Deze klanten gingen je voor

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen 0342 846 926