Website laten maken Barneveld

Een website is een digitaal visitekaartje. Je wilt uiteraard dat jouw bedrijf of organisatie online dezelfde professionele uitstraling heeft als offline.

Een website bouwen is niet moeilijk, een website bouwen die bezoekers converteert tot klanten is een grotere uitdaging. Wil je een converterende website laten maken in Barneveld? Lees dan snel verder!

Bekijk onze cases

Welk platform moet je kiezen?

Er zijn enorm veel systemen om een website in te realiseren, WordPress is hier het meest bekende voorbeeld van. WordPress is een goede keuze, het is meest gebruikte systeem ter wereld voor websites, het gebruik ervan is bovendien gratis. Doordat het een open-source systeem is wordt er met duizenden ontwikkelaars per dag aan gewerkt, zo loopt WordPress altijd voorop qua technologie.

Er zijn enorm veel gratis WordPress thema’s en plug-ins beschikbaar, echter maken deze je website traag en onveilig. Kies daarom voor echte WordPress specialisten om je website te laten maken in Barneveld.

Vrijblijvend advies

Serieus aan de slag met jouw zakelijke website

Bij websites voor het MKB is dus niet alleen de voorkant van belang, door te bouwen op een betrouwbaar en schaalbaar systeem kun je online net zo groeien als offline. Welke keuze voor jouw organisatie de beste is kun je in overleg met de ontwikkelaar bepalen.

Zo is er naast WordPress ook bijvoorbeeld WooCommerce, Magento of Laravel. Ieder systeem heeft eigen pluspunten en minpunten, laat je dus goed informeren voordat je een keuze maakt.Zo is er naast WordPress ook bijvoorbeeld WooCommerce, Magento of Laravel. Ieder systeem heeft eigen pluspunten en minpunten, laat je dus goed informeren voordat je een keuze maakt.

Deze klanten gingen je voor

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen 0342 846 926