WooCommerce specialist

Wanneer je direct online wilt verkopen aan je klanten, dan zul je een webshop moeten (laten) bouwen. Hier zijn verschillende systemen voor beschikbaar, van kant-en-klaar tot platformen die geheel op maat worden ontwikkeld.

WooCommerce zal voor veel kleine- en middelgrote e-commerce bedrijven erg geschikt zijn. Dit e-commerce platform behoort tot de meest populaire webshop systemen ter wereld. Wij zijn echte WooCommerce specialisten en kunnen je hier alles over vertellen!

Bekijk onze cases

Beeldmerk WooCommerce

Verified WooExpert

WooCommerce werkt niet met een certificering, ze bieden wel een partner programma. Partners zijn WooCommerce specialisten die bekend zijn met zowel de kernfunctionaliteit als met de extensies. Voorheen werd er onderscheid gemaakt tussen een Goud, Zilver of Brons niveau, dit is sinds 2017 vervangen door een uniform partner programma.

Een WooCommerce specialist gaat uiteraard verder dan de techniek achter het systeem, en zal de vraagstelling vanuit de klant gebruiken om een unieke webshop in te richten. Wat jouw ambities ook zijn, met WordPress in combinatie met WooCommerce is het mogelijk!

Meer weten
Aanpak
Over ons - Weekopening

Een WooCommerce specialist inschakelen

Zowel het WordPress CMS als de WooCommerce plugin is gratis te downloaden. Betekent dit een volledig gratis webshop? Ja en nee. Hoewel de basis software gratis te gebruiken is, zal het systeem nog wel op een server geïnstalleerd moeten worden. Daarnaast zal de webshop ingericht moeten worden naar de specifieke eisen en wensen van een organisatie.

Om veel puzzelwerk te voorkomen kiezen veel bedrijven om een WooCommerce specialist in te schakelen. Die kan de vraag van een bedrijf snel matchen met een passende oplossing. Een grote winkel met een enorme voorraad zal bijvoorbeeld andere wensen hebben dan een drop-ship winkel die geen eigen voorraad aanlegt, en daarmee volgens een geheel ander proces werkt.

Om te voorkomen dat het systeem van los zand aan elkaar hangt, brengt de WooCommerce specialist in kaart wat er nodig is om aan de vraagstelling te voldoen. Niet alleen voor de korte termijn, door een schaalbaar systeem in te richten kan een ondernemer blijven bouwen, opschalen, of zelfs een geheel andere richting inslaan.

Deze klanten gingen je voor

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen 0342 846 926