Webdesign WooCommerce

Er zijn talloze webshops online. Naast de verschillen in aanbod zijn er ook veel verschillende systemen om webshops in te maken. Toch is de kans groot dat je ooit een online winkel hebt bezocht die gebouwd is op basis van WooCommerce.

Deze uitbreiding op het WordPress systeem is specifiek gericht op het inrichten van webwinkels, gezien de populariteit van deze plugin is dat gelukt. Hoe werkt webdesign in WooCommerce, en hoe bouw je een succesvolle webshop?

Bekijk onze cases

Maatwerk design

Het is net als bij webdesign voor WooCommerce ook bij Magento belangrijk dat er een doordacht webdesign wordt gerealiseerd. Dat houdt in: eerst een duidelijke briefing met de opdrachtgever, waarin wensen en eisen worden doorgesproken.

Vervolgens kunnen we aan de slag met het ontwikkelen van de wireframes. Zijn deze akkoord? Dan gaan we aan de slag met het visueel aantrekkelijk maken van de wireframes. Zo ontstaat er een webdesign dat volledig aansluit op je wensen en eisen.

Ga ook voor die ‘wow’ factor en laat een webshop ontwerpen die klanten zal aanspreken voor een hogere conversie en omzet. Bespreek de mogelijkheden met de Magento webdesign specialist.

Deze klanten gingen je voor

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contact opnemen 0342 846 926