Terug naar cases
E-Commerce

In1keerVCA

Door onze keuze voor Laravel en de goede samenwerking tussen de klant, NeoSEM en onszelf is het gehele proces bijzonder soepel verlopen. Dit met prachtige resultaten waar wij zeker trots op zijn! Ben je nieuwsgierig geworden naar de oneindige mogelijkheden voor jouw website? Wij denken graag met je mee!

1,2s

Laadtijd

22%

Stijging in conversieratio

28%

Stijging in omzet

We maken het zo makkelijk mogelijk

Een “moetje”, dat is wat de meeste cursisten het volgen van een VCA cursus vinden. Als hovenier, timmerman of electriciën heb je waarschijnlijk weinig zin om terug in de schoolbanken te duiken. Tsja, leuker gaat het helaas niet worden. Maar in1keerVCA probeert het wel zo makkelijk mogelijk te maken. 1 dag klassikaal les, 22 locaties door heel Nederland en een gratis herexamen. Maar als je er vervolgens achter komt dat cursisten deze informatie helemaal niet kunnen vinden op je website, gaat er toch nog iets mis. En op dat moment komen wij in beeld…

Van onlogisch en niet functioneel….

5 jaar geleden klopte In1keerVCA al bij Suite Seven aan. Wij werden gevraagd een WordPress website te realiseren voor de toen nog kleinere onderneming. Maar In1keerVCA groeide snel. Zo snel dat de wordpress website uit haar jasje groeide. De website snelheid nam af en er werden zoveel cursussen aangeboden dat de agenda functionaliteit onoverzichtelijk en onlogisch werd. Kort gezegd: De mogelijkheden van WooCommerce waren niet voldoende voor in1keerVCA en WordPress was niet meer geschikt. Op zoek naar nieuwe, betere oplossing…

Naar oneindig veel mogelijkheden!

Na heel wat brainstormsessies en overwegingen kwamen we bij de ideale oplossing voor In1keerVCA: Laravel. Een maatwerk website volledig from scratch. Dit betekent dus oneindig veel mogelijkheden! In samenwerking met NeoSEM ontwierpen we een website vanuit design, techniek en marketing oogpunt.

Door vooruit te denken, is het ons gelukt een website te bouwen die gericht is op de toekomst van In1keerVCA. We hebben niet alleen gekeken naar wat zij nú nodig hebben, maar een website gebouwd waarbij het mogelijk is in de loop der jaren uit te breiden en nieuwe functionaliteiten toe te voegen zonder snelheid te verliezen.

Door het hele bestelproces opnieuw te bedenken vanuit de klant zijn perspectief hebben we de optimale database structuur opgezet in Laravel. Hiervoor hebben we een ‘funnel’ bedacht waarbij klanten stap voor stap geleid worden naar de cursus die ze zoeken. Dit gehele proces is geautomatiseerd waardoor de inschrijvingen soepeler en efficiënter verlopen voor In1keerVCA en hun klanten.

Zo doen we dat

Wil je graag meer weten over hoe wij In1keerVCA geholpen hebben om online te verkopen?

En de klant is ook tevreden

In 2015 ben ik in contact gekomen met Jason Wu. Na 3 jaar groeide we uit ons jasje. We liepen tegen grenzen aan. Op advies van Suite Seven werd de nieuwe maatwerk webshop volledig gebouwd in Laravel. In 2019 is de webshop gelanceerd en dat met groot succes. De administratieve lasten zijn enorm gedaald door verschillende API koppelingen met examenbureau's en onze administratie. Waar we in 2013 begonnen met 300 examens per jaar, zijn we nu ruim de 4000 examens per jaar gepasseerd. Mede met dank aan de fantastische inzet van Suite Seven. Een partij die niet zomaar gaat bouwen, maar werkt met een doordacht stappenplan. Een flinke investering, maar er achteraf achterkomen dat een webshop niet naar wens is kost veel meer!

Arend Flier (in1keerVCA.nl)