Wat is software op maat?

Ben je op zoek naar een gecompliceerde software oplossing? Dan kan het zijn dat een standaard softwarepakket niet aan je wensen voldoet. Bij Suite Seven kunnen we een software oplossing op maat maken voor jouw organisatie. Deze software oplossing ontwikkelen we voor de lange termijn, geheel naar jouw wens.

Software ontwikkeling op maat, of applicatie-ontwerp op maat, is het proces van het ontwerpen en bouwen van een applicatie voor jouw bedrijf. Het kan gaan van een simpele database tot complexe e-commerce functionaliteit met complexe integraties!

Voordelen van software laten ontwikkelen

Het grote voordeel van maatwerk software is dat alles precies is zoals jij het wilt. De meest populaire software oplossingen die we bouwen zijn webgebaseerd. Hier kunnen we een applicatie voor ondersteuning ontwikkelen.

In een wereld waar flexibel werken en thuiswerken steeds gebruikelijker wordt, is het belangrijk dat software overal toegankelijk is. Daarom werken we meestal met software in de cloud. Downloaden en installeren is dus niet nodig!

Uitstekend passende software op maat door Suite Seven

Dit is jouw kans om een maatwerk oplossing te ontwikkelen voor de lange termijn, geheel naar jouw wens. Neem contact met ons op, we adviseren je graag!

  Geheel vrijblijvend

  Welke soorten software/Saas oplossingen zijn er?

  De realisatie van jouw software op maat wordt gedaan bij ons, Suite Seven. Wij zijn een digitaal bureau dat is gespecialiseerd in het realiseren van websites en webshops.

  Met een team van ongeveer 20 jonge specialisten werken we vanuit Barneveld aan uiteenlopende websites en webshops. We doen dit allemaal met een passie voor het succesvoller maken van andere bedrijven en organisaties.

  Naast de ervaring die we tijdens het werk hebben opgedaan, hebben we ook liefde voor het vak. En dat is de kracht van ons team: je kunt er zeker van zijn dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen worden vervolgens gekoppeld aan jouw wensen.

  Jouw maatwerk software is dus solide en klaar voor de toekomst!

  Onze aanpak voor software op maat

  We beginnen meestal met het opstellen van een functioneel ontwerp. Op deze manier zorgen we ervoor dat we alles goed in kaart brengen en dat de nieuwe website nergens in tekort komt. Tijdens het ontwerpproces vinden er meerdere meetings plaats met een ontwerper en een developer. Gedurende het proces brengen we alle wensen en mogelijkheden in kaart. Op basis hiervan kunnen we dan de keuze voor de software oplossing maken.

  Cases

  Onze services

  Wil je een website of webshop met een onderscheidend karakter? Mét complexe koppelingen of techniek? Wij zetten je op de kaart.