De mening van onze klanten

Vorig jaar samengewerkt met Suite Seven om onze trampoline-configurator te realiseren! Het doel hiervan was om consumenten te helpen met het zoeken naar een geschikte trampoline. Hiervoor zijn we een aantal keer op locatie geweest om de details door te spreken. Het resultaat was precies wat we voor ogen hadden, mede door de goede samenwerking en communicatie voor dit project. Ook voor wijzigingen en problemen kunnen we áltijd terecht bij Suite Seven. Ook na het project blijft de communicatie goed, wat erg fijn is bij vragen. Voor toekomstige projecten zal ik zeker nog een keer aankloppen!

Matthijs Leenders (BERG Toys)

In 2015 ben ik in contact gekomen met Jason Wu. Na 3 jaar groeide we uit ons jasje. We liepen tegen grenzen aan. Op advies van Suite Seven werd de nieuwe maatwerk webshop volledig gebouwd in Laravel. In 2019 is de webshop gelanceerd en dat met groot succes. De administratieve lasten zijn enorm gedaald door verschillende API koppelingen met examenbureau's en onze administratie. Waar we in 2013 begonnen met 300 examens per jaar, zijn we nu ruim de 4000 examens per jaar gepasseerd. Mede met dank aan de fantastische inzet van Suite Seven. Een partij die niet zomaar gaat bouwen, maar werkt met een doordacht stappenplan. Een flinke investering, maar er achteraf achterkomen dat een webshop niet naar wens is kost veel meer!

Arend Flier (in1keerVCA.nl)

Suite Seven is echt een meedenkende partner. Aanspreekbaar en álles is bespreekbaar. Dat resulteert in een webshop die volledig naar wens is. De service is top en samen met NeoSEM een ijzersterke online partij. Een veelzijdig bedrijf waar prettig mee samen te werken is.

Alex van Drenth (Giga Meubel)

Suite Seven heeft goed met ons mee gedacht. Van bomen verkopen op de kwekerij, naar bomen verkopen online. Dankzij de korte lijnen is schakelen gemakkelijk. Het jonge personeel heeft een resultaatgerichte en frisse blik, ze weten waar ze mee bezig zijn. Alle specialisten denken niet in problemen, maar in oplossingen. We zijn enorm tevreden met het resultaat! De samenwerking met Suite Seven is super, waardoor we vanaf dag één verkopen!

Henk Huibers (Bomendael)
Suite Seven logo

Tim van Rootselaar

Head of Operations

Benieuwd hoe wij jouw onderneming succesvol(ler) kunnen maken?

Neem dan contact op. We gaan vrijblijvend een gesprek met je aan onder het genot van de beste bak koffie die je ooit hebt gehad — dat beloven we.

Contact opnemen 0342 846 926